Rólunk

"Egy hely, ahol a feltöltődés, a szépség, a megújulás, a testet és lelket harmonizáló rezgések és érintések pontosan úgy találkoznak, mint egy gyönyörű kertben, ahol a Természet eredendő, mély, szelíd bölcsessége uralkodik. Amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent. Benned... Gyere és tapasztald meg." - Így lehetne dióhéjban leírni a Gaia Élményt. Ayurvédikus és thai tradícióban gyökerező kezelések választhatóak, melyek mellett helyet kap az illóolajos test- és arcmasszázs, a hawaii lomi lomi masszázs bűvölete és a hamam habos varázsa is. Mindez a finn szauna illatos melegével átitatva...

Töltődj fel egyedül, vagy pároddal, barátnőddel kertvárosi nyugalomban - válaszd a Gaia Élményt. Ajándéknak is tökéletes...

 Nyitvatartásunk irányadó, a kezelésekre előzetes bejelentkezés szükséges. Vendégeinknek a helyszínen biztonságos, ingyenes parkolást biztosítunk a térkövezett udvarban.

Helyszín

1164 Budapest, Vidámvásár utca 99-101, Hátsó lakás, Budapest (XVI. kerület)


Munkatársaink

Kata

2015 tavasza óta foglalkozom hivatásszerűen masszázzsal. Életem első workshopja egy 3 napos Shiatsu alapkezelés tanfolyam volt, ahol szóba került a thai masszázs. 2014. tavaszán mentem el egy 7 teljes napos, tábor formátumú thai masszázs életmód táborba Kisnyalkára, amit számos további rövidebb-hosszabb tanfolyam követett, köztük dinamikus avagy osteo thai workshopok. 2015 tavaszától Leedsben kezdtem dolgozni a Rosa Authentic Thai Massage szalonban, ahol olajos thai masszázst is tanultam. Később Londonban, házhoz járó masszőrként találkoztam egy magyar kolléganővel, aki ayurvédikus masszázzsal foglalkozott. Tőle kaptam olyan élményt, ami elindított ayurvédikus masszázst és babamasszázst tanulni a hazaköltözésem után. Azoknak a tanulmányoknak hála több olyan találkozásban volt részem, amelyeknek ma a Gaia Élmény jelenlegi csapatát köszönhetjük.

Mit foglalhatsz nálam?

- Thai masszázsok: meleg olajos, tradicionális és a lágyabb osteo thai

- Ayurvédikus fejmasszázs és arc marma, abhyanga és navarakizhi meleg tejes-rizses batyus masszázs, 4 kezes szinkron abhyanga

- Szaunás élménycsomagokat: Megújulás, Fiatalság, Énidő, páros programok

- Evminov gerinctorna preventív jelleggel, masszázzsal kombinálva

Telefonos foglalás: 0670 719 4959

Patty

Hívjatok csak Pattynek. A hivatalos nevem annyira hosszú... :) Bár tanulok magyarul, egyenlőre inkább angolul tudok jól kommunikálni.

2016 óta masszírozok, Thaiföldön vettem részt egy 3 hónapos tréningen, azután utaztam Magyarországra. Néhány budapesti thai szalonban dolgoztam. Az egyikben találkoztam Katával. Jó barátok lettünk. 

A Gaia Élmény indulásakor én is csatlakoztam a csapatba. Összesen négyen vagyunk más-más tudással.

Amit nálam foglalhatsz:

- Tradicionális és olajos thai masszázsok 60/90/120 percben

- Mix thai masszázsok talpmasszázzsal

- Fiatalság csomag testradírozással és olajos masszázzsal

Melinda

Egy úton járok, egy olyan úton, ami korábban számomra teljesen ismeretlen volt. Még nem tudom pontosan, hova vezet, de élvezem minden pillanatát.

Közgazdászként multinacionális vállalatnál dolgoztam hosszú évekig különböző pozíciókban. Sokáig ez töltötte meg tartalommal az életemet, jó volt egy nagy közösség, gépezet fontos alkatrészének érezni magamat. Aztán ahogy teltek az évek, egyre terhesebbé vált a dolog, és egyre többször és egyre jobban feszített az érzés, hogy nem ez az én utam. Többször felmerült bennem, hogy váltani kellene. Éreztem, hogy egy kis váltás, nem fog segíteni, valami merőben újat szeretnék, ahol nincsenek, vagy legalábbis sokkal kisebbek a korlátok. Nem tudom, honnan vettem a bátorságot, de felmondtam a teljes bizonytalanságra. Nem tudtam, hogy mit szeretnék, de azt már tudtam, hogy mit nem.

"Az életben minden változtatáshoz nagy bátorság kell, és sokan erre képtelenek, mert biztonságra törekszenek bármi áron, akkor is, ha ez az ár valójában egy boldogtalan élet." Tari Annamária

Az elmúlt lassan két évben teljesen megváltozott az életem. Az egyetem után sok-sok évvel, most újra iskolapadba ültem, és nagyon élvezem. Vaisnava jógamesternek készülök. A Bhaktivedanta Főiskolán a keleti bölcseletek, a védikus kultúra, a jóga és számos egyéb inspiráló tan mellett, megismerkedtem a több ezer éves indiai gyógyászattal, az ajurvédával. Ez utóbbi vezetett el a Gaia Élménybe, ahol jelenleg ajurvédikus masszázsokkal és Hawaii lomi lomi masszázzsal adok az arra nyitott vendégeknek figyelmet, töltődést és szeretetet. Mindkét masszázs ősi gyökerekkel, komoly tradícióval rendelkezik, melyben fontos a fizikai test mellett a szellem és lélek harmonizálása. Rajtuk keresztül segítek jól lenni.

"A tegnap történelem. A holnap rejtély. A mai nap: ajándék." Eleanor Roosvelt

Ennek fényében tedd szebbé a mai napodat! Ha ebben segítségedre lehetek, akkor az alábbi telefonszámon tudsz bejelentkezni hozzám: 0630 368 1220

Szeretettel: Vass Melinda

Erzsébet

A nevem Janstó Erzsébet. 2019- ben kristályosodott ki a szívemben a a felismerés, hogy amit 2015 óta tanulok és azt gondoltam CSAK hobbi az valójában a dharmám (életfeladatom). Ezért lezártam az addigi életemet a munka frontján. Felvállaltam amit már addig is végeztem csak "nem volt neve a gyermeknek", hogy ezentúl a hozzám forduló embereknek az elakadásaikban holisztikus módon fogok segítséget nyújtani. Meghatározó az életemben a transzcendentális meditáció gyakorlata és az általa szerzett tapasztalataim. Ez a "fonal volt a kezemben" amikor eljutottam egy akkor már évek óta (félre)kezelt betegségemmel az Ayurvéda (ayus=lét, veda=tudás) tudományáig. Miközben egyre mélyebbre jutottam a Létezés tudományának megismerésében olyan volt mint ha egy kriptex egyes szintjei tekerednének a helyükre bennem az embernek a testben való létezését illetően. Teljesen magával ragadott a teljessége ennek az írott formában 6000 éve itt pulzáló tudásnak. Hol tartok most? Minél többet képes a tudatom felfogni belőle annál nagyobb csodálattal szemlélem a termtett világot és a benne létezőket. Az Ayurvédát egy életen át fogom tanulni, tanulmányozni mert magával ragadott és szeretem! A Gaia élményben elsősorban a földszinten találkozhatsz velem az Ayurvedaban.

Szolgáltatásaim ( bővebb leírást a "szolgáltatások" menüpontban találod):

Ayurvedikus életmód és életvezetési mentorálás ( régen tanácsadásnak hívták)

Abhyanga (indiai tailamokkal végzett masszázs)

Szinkron abhyanga ( két kezelő szinkronban végzi a fogasokat a vendég két oldalán, ez az autentikus abhyanga)

Shirodhara (homlokra történő folyadék csorgatás egyénre szabott anyagfelhasználással ami lehet például olaj vagy tejes főzet )

Udwartana ( fűszerekből álló pormasszázs )

Kizhi eljárások ( textilzsákokba töltött meleg növényekkel vagy egyéb pépekkel végzett testkezelések)

Pattra pottali ( egyik kiemelt kizhi eljárás)

Képesítéseim amelyek mentén végzem a munkámat:

-Alternatív Ayurveda mentor(Ayurvedia, Horváth- Kovács Diána)

-Ayurvedikus masszőr, Ayurvedikus kismamamsszázs modullal (Ayurvedia, Horváth- Kovács Diána)

-Ayurvedikus babamasszázs oktató (Ayurvedia, Horváth- Kovács Diána)

-Természetgyógyász Fitoterapeuta szakirány (Konnektív felnőttképző, Sárig Róza ) vizsgák folyamatban

-Érintés terapeuta/Sattva vádzsaja (Pál Tamás,Excalibur Kft.)

További ismereteim,kompetenciáim amelyeket nem államilag elismert képzési rendszerben szereztem:

-Transzcendentális meditáció (4 haladó szint teljesítve, TM Szidhi program elvégzéséhez engedéllyel rendelkező gyakorló) (Maharishi Tm rendszer, Balogh Andrea és Lakos Antal)

-Maharishi Mahes Yogi Védikus pszichológia (Maharishi International University)

-Dr. Pallavie Shindie Bamburkar ayurvedikus orvos (Sri Vishwamukta Ayurveda és panchakarma klinika vezető orvosa Pune India)

200 órás személyes tanítása az ayurvéda alapjairól és gyógyászati rendszeréről, beleértve a test marmáinak elhelyezkedését, specifikumait és a garbha samskart.

- Mr. Suchin Chauhan: ayurvedic massage (Hrishikes Ayurveda)

-Egedi-Kovács Melinda: Artha, Dharma, Káma és Moksha modulok, valamint szattvikus tértartás (Védikus Alkímia)

-Dr. Fred Travis, Dr. Robert Keith Wallace: Dharma Parenting (Maharishi International University)

Személyes elérhetőségeim:

Tel.: 0670 702 1043

Mail: info@ayurvedikusterapiak.hu